ارتباطات پرویی نیست!
13.500 تومان
سود شما: 1.500 تومان
این کتاب با تغییر سریع نگرش شما ، باعث می شود به زودی قدرت ارتباطات را درون خود حس کنید.
گزینه های موجود
توضیحات
درباره ی کتاب ارتباطات پرویی نیست :
ما بهصورت غریزی غذا میخوریم اما ممکن است با بدغذا خوردن، آسیبهای جدی به خودمان بزنیم. درست است که بهصورت غریزی و طبیعی از نوزادی تابهحال، روابط مختلف را تجربه کردهایم و در پیرامون خود نیز انواع رابطهها را دیدهایم، ولی این دلیل بر دانستن همهچیز نیست و ممکن است با اشتباهات خود، روابط مثبت و سودمندی ایجاد نکنیم. اولین قدم این است که بپذیریم و باور کنیم باید یاد بگیریم تا بتوانیم تأثیرگذارتر باشیم و مهارتهای ضروری و دانشمان را توسعه بدهیم.
این کتاب برای کسانی است که نمیخواهند همهچیز را با آزمونوخطا فرابگیرند و عمر و زمان خود را هدر دهند! همهچیز بهسرعت پیشرفت میکند و برای اینکه عقب نمانیم باید مدام نگرش، دانش و مهارت کسب کنیم.
روابط بین انسانها از کودکی دغدغه من بوده و از اینکه میدیدم افراد چقدر راحت سر این مسئله زیان میکنند و چقدر مسائل ریز و کوچک که بهراحتی قابلحل است، با صحبت نکردن یا بد صحبت کردن و یا با رفتارهای اشتباه، بهمرورزمان بزرگ و بزرگتر میشوند، حرص میخوردم! بعد از مطالعات فراوان، انتشار مقالات مختلف در سایتها و نشریات و صحبت با اساتید این حوزه در ایران، تصمیم به نوشتن این کتاب گرفتم. تمام مطالب را شخصاً در روابط خودم و بسیاری افراد تست نمودهام و واقعاً اگر تنها یکی دوتا از آنها را هم اجرا کنید روابطتان از پایه دگرگون خواهد شد!! همچنین موفقیتها، میزان شادی و رضایت درونی خیلی بیشتری را تجربه خواهید کرد.
در این کتاب میخواهیم باهم روی نگرشها، باورها، الگوهای ذهنی و داشتن دید صحیح در ارتباطات کارکنیم. قرار نیست راهکارهای عجیبوغریب داشته باشیم! میخواهیم فضای موجود در ارتباطات را بهتر بشناسیم و درک کنیم. میخواهیم قواعد بازی ارتباطات را بهتر و بیشتر یاد بگیریم. داشتن نگرشهای درست، شانس موفقیت و رسیدن به نتیجه درست و دلخواه را افزایش میدهد.
حتماً برای شما هم پیشآمده که در نقطهای از زندگیتان درباره موضوعی، زاویه دید و نگرشتان بهکل تغییر کرده. شاید این تغییر بلافاصله و از همان لحظه تغییر بزرگی در زندگیتان ایجاد نکرده باشد اما خوب که فکر کنید میبینید این تغییر نگرش بهمرورزمان باعث تغییر در زندگی و حتی شخصیت شما شده است. مثلاً تفاوت میان فردی بیسواد را با فردی تحصیلکرده را در نظر بگیرید. شاید در ابتدا فکر کنیم فلان فرمولهای ریاضی یا مسائل تجربی، یا رفتن به دانشگاه و امثالهم، در کجای زندگیمان به درد ما خورده است؟! ولی احتمالاً تأیید میکنید که بهواسطه مدرسه رفتن، درس خواندن یا رفتن به دانشگاه، تغییراتی در نوع نگاه ما به زندگی و تعاریف ما از مسائل پیرامونمان به وجود میآید.
اگر الان به 5 سال قبل خود فکر کنید، می بینید باورها و نگاه شما به بعضی موضوعات کاملاً تغییر کرده. به همین منوال، 5 سال بعد هم نسبت به اکنون تغییراتی خواهید کرد. با خواندن این کتاب احتمالا زمان رسیدن به خیلی نگرش ها و درس های بزرگ برای شما کوتاه تر خواهد شد!
بخشی از کتاب ارتباطات پرویی نیست :
انگیزه، تشویق و پشتیبانی: هنگام رودررو شدن با مسائل زندگی به حمایت دیگران نیازمندیم. اگر دقت کنید خیلی از افسردگیها ریشه در انزوا و عدم داشتن روابط خوب دارد. مطمئناً با کمک، تشویق و حمایت دیگران عبور از شرایط سخت راحتتر خواهد شد.
الگوبرداری: بسیاری از ما برای موفقیت در کار وزندگی شخصی میتوانیم با الگوبرداری از افراد موفق در آن حیطه، سرعت و درصد موفقیت خود را چند برابر کنیم. برای نزدیک شدن به این افراد موفق، درس گرفتن از آنها و پی بردن به برنامهها و استراتژیهای واقعی آنها، نیازمندیم تا روابط بهتر و درستتری با آنها برقرار کنیم.
توانایی در نه گفتن: شاید برایتان جالب باشد که گاهی روابط خوب قدرت ما را در نه گفتن به افراد و تعیین حد و حدود در زندگیمان بسیار بالا میبرد. بهعنوانمثال در روابطی که ما وابستگی شدید احساس میکنیم، توانایی نه گفتنمان بهشدت کاهش مییابد و لازمه ی کمی آزاد شدن و درآمدن از حس وابستگی شدید این است که با گروهها یا افراد دیگر روابط کارآمدی داشته باشیم تا آنها قدرت، انگیزه و توان موردنیاز ما را در نه گفتن و تعیین حدومرز به ما بدهند.
درمان: برای رشد کردن باید یاد بگیریم که چگونه رها کنیم و گذشته خود را کنار بگذاریم. وقتی با اتفاقهای دردناک و شکستهای سخت مواجه میشویم، نمیتوانیم بدون دلبستگی به یکچیز جدید، چیزی را که باید، رها کنیم و آن را پشت سر بگذاریم. گاهی با یک حمایت و یا عشق تازه، این قدرت را به دست میآوریم تا اینگونه اختلالات عاطفی را درمان کنیم.
رشد شخصیت و پیشرفت: خیلی وقتها ما با ضعفها و کمبودهای درونی شخصیت خود بیگانه هستیم. اصلاً ایرادات خود را نمیبینیم و نسبت به قسمتهای مهمی در خود که باید تغییر کنند، ناآگاه هستیم. برای رفع این مشکل به تلنگری از بیرون نیازمندیم. به دوستان و روابط خوبی که در موقع لزوم به ما بگویند که داریم اشتباه بزرگی میکنیم و ما را نسبت به رفتارهای اشتباهمان آگاه سازند. اینیکی از سختترین موارد است و برای خود ما، توأم با درد و رنج است. ولی یک دوست واقعی در این زمینه به ما کمک میکند. و اگر اینگونه نباشد در پیله خودمان گرفتار میشویم و دچار تکبر و از آن بدتر، عدم رشد میشویم و بهاحتمالزیاد نمیتوانیم موفق باشیم. ما به بودن در کنار افرادی نیازمندیم که گاهی به ما تلنگری بزنند و کمک کنند تا رشد کنیم.
تکیهگاه: در مواقعی که شکستخوردهایم یا حتی برای رشد خود، چه در کار و چه در زندگی شخصی، به دوستان و روابطی بهعنوان تکیهگاه نیازمندیم. تا با تکیه ذهنی به آنها دلگرمی و پشتگرمی بیشتری را احساس کنیم و این، توان ما را بسیار بالا میبرد.
آرامش: ما خودکفا نیستیم و گاهی لازم است احساساتی را داشته باشیم و به وجود بیاوریم که تنهایی نمیتوانیم به وجود آورندهشان باشیم. انسانها با کنار هم بودن، با کمک کردن به هم، و حتی با حرف زدن با یکدیگر به آرامش میرسند. بهعنوانمثال افراد سوگوار را در نظر بگیرید که در سختترین لحظات علاوه بر یاد خدا توانستهاند با حضور و حمایت دیگران آرامش را تجربه کنند.
این کتاب را به همراه تخفیف ویژه ی آن خریداری کنید.
توضیحات تکمیلی
وزن | 250 g |
---|---|
ناشر | کلید آموزش |
نویسنده | |
سایز کتاب | |
نوع جلد | شومیز |
تعداد صفحات | |
نوبت چاپ | چاپ دوم |